Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ανάποδο Γαλλικό Μανικιούρ(Ruffian)-Πως να το κάνετε.

Πολύ στη μόδα φέτος έγινε ένα διαφορετικό είδος γαλλικού μανικιούρ το ανάποδο γαλλικό ή Ruffian Manicure. Η βασική ιδέα του ανάποδου γαλλικού είναι ακριβώς αυτό που λέει, δηλαδή αντί να βάφουμε τις άκρες το νυχιών διαφορετικό χρώμα, βάφουμε το μέρος που είναι κοντά στη βάση του νυχιού! Είναι πολύ κομψό και εύκολο στο να το κάνει κάποιος μόνος του και γίνεται με διάφορους τρόπους.


Εαν θέλετε να κάνετε τα νύχια σας ανάποδο γαλλικό με τον τρόπο που φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες, είναι πάρα πολύ απλό. Βάψτε τα νύχια σας αρχικά με το χρώμα που θέλετε να υπάρχει στη βάση τους και οταν στεγνώσουν, περάστε τα 2 στρώματα απο το δεύτερο χρώμα που θα επιλέξετε και θα είναι και αυτό που θα βαφτεί το περισσότερο μέρος του νυχιού, ξεκινώντας μερικά χιλιοστά πιο μέσα απο τη βάση του.Για όσες δεν έχετε και τόσο σταθερό χέρι, εναλλακτικά μπορείτε εφόσον το βασικό σας χρώμα έχει στεγνώσει καλά, να κολλήσετε μια ταινία που χρησιμοποιούμε για το απλό γαλλικό,ανάποδα ξεκινώντας απο τη βάση και να βάψετε πάνω απο αυτήν για να αποφύγετε τα μουτζουρώματα και αφαιρώντας την θα έχετε το τέλειο ανάποδο γαλλικο! Επίσης, μπορείτε να βάλετε και στρας ή να σχεδιάσετε κάτι ώστε να το κάνετε πιο εντυπωσιακό!Τελειώστε περνώντας τα με ένα διαφανές βερνίκι για να ''δέσουν'' τα χρώματα μεταξύ τους και είστε έτοιμες!

Εαν πάλι σας αρέσει το ανάποδο γαλλικό αυτών των φωτογραφιών, να ο τρόπος να το κάνετε!Επειδή αυτός ο τρόπος είναι πιο δύσκολος, μπορείτε απλά και εύκολα να τον κάνετε χρησιμοποιώντας πάλι μια ταινία απλού γαλλικού ή ενα.....στρογγυλό τσιρότο! Εαν χρησιμοποιήσετε την ταινια του γαλλικού, βάψτε και παλι τα νύχια σας με το χρώμα που θέλετε να φαίνεται στη βάση και εφόσον εχει στεγνώσει πλήρως, κολλήστε την ταινία όπως θα την κολλούσατε στην άκρη του νυχιού σας, αλλα αυτη τη φορά κοντά στα ''πετσάκια''. Αν χρησιμοποιείτε το τσιρότο, κολλήστε ένα μέρος απο αυτο (όσο εσείς επιθυμείτε) στη βάση του νυχιού, ωστε να δημιουργήσετε με αυτόν τον τρόπο το ημικύκλιο που φαίνεται στις φωτος. Περάστε την περιοχή του νυχιού απο την ταινία ή το τσιρότο και πάνω ,προς τις άκρες, με το δεύτερο χρώμα της επιλογής σας και αφού τελειώσετε αφαιρέστε τα. Περάστε τα και πάλι με ένα διαφανές βερνίκι και είναι έτοιμα. Εναλλακτικά, αν έχετε σταθερό χέρι, μπορείτε τα σχηματίσετε μόνες σας το ημικύκλιο ,χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινελάκι.


Μια πολύ ''chic'' πρόταση για εντυπωσιακές εμφανίσεις, η οποία θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή των φίλων σας και θα αποσπάσετε πολλά κοπλιμέντα! Δοκιμάστε το και εντυπωσιάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου