Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Φτηνές Αγορές για περιποίηση νυχιών-Essence Cosmetics

Προτείνω ανεπιφύλακτα τα προϊόντα της Essence για τα νύχια ,αλλά και γενικότερα για τον καλλωπισμό του σώματος, καθώς εκτός απο την ποικιλία και την ποιότητα ,διατίθενται σε πολύ καλές και ευπρόσιτες τιμές. Μπορείτε να βρείτε απο απλά διαφανή βερνίκια νυχιών μέχρι πιο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης. Μερικά απο αυτά τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε είναι τα εξής:
  • Εssence express dry drops ,το οποίο ειναι ενα διαφανές υγρό σε γυάλινο μπουκαλάκι ,το οποίο με τη βοήθεια πιπέτας (ενός εξαρτήματος που βοηθά στο να ελέγχεται την ποσότητα του υγρού που βάζετε) προσθέτετε 2 σταγόνες στα φρεσκοβαμμένα νύχια σας, το αφήνετε λίγα λεπτά και αυτα στεγνώνουν αμέσως!

  • Εssence pro white effect ,ένα βερνίκι που χρησιμοποιείται για να κάνει τα κιτρινισμένα νύχια πιο λευκά ,αλλά και να αποτρέψει από το να κιτρινίσουν.






  • Essence click and go nails, τεχνητά tips νυχιών για έτοιμο γαλλικό μανικιούρ σε λίγα λεπτά. Τοποθετούνται απλά στις άκρες των νυχιών προσδίδοντας μήκος αλλά και ομορφιά!Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά είναι απλά να τα περάσετε με ένα διαφανές βερνίκι και είστε έτοιμες! Πολύ χρήσιμο για εργαζόμενες γυναίκες και μανούλες που δεν έχουν πολύ χρόνο για τον εαυτό τους.

Αναλυτικότερα τα διαθέσιμα προϊόντα βρίσκονται στη σελίδα της εταιρίας:
http://www.essence.eu/gr/products.html ,την οποία αξίζει να επισκεφθείτε!Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα σε πολλά μαγαζιά με προϊόντα περιποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου