Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οι νεες τεχνολογίες στα βερνίκια νυχιών

Πολλοί νέοι τύποι βερνικιών για τα νυχιά εμφανίστηκαν τα τελευταία χρονια ,ως αποτελεσμα της ζητησης καινούριων και πιο εντυπωσιακών στολιδιων απο τις γυναικες. Αυτα ειναι :

*Βερνίκια που αλλάζουν χρώμα στο φως

Ειναι μια πολυ ωραια προταση για εσας που σας αρεσει να ειστε μοναδικοί και που αλλάζετε συχνα χρωμα στα νυχια σας γιατι τα βαριέστε!Αν βαψετε λοιπον τα νυχια σας με τα βερνίκια αυτα αλλο χρωμα θα εχουν στη σκια και αλλο υπο το φως του ηλιου.Μπορείτε να τα βρείτε σε πολλα διαφορετικά χρωματα και πιστεύω πως θα φορεθουν πολυ αυτο το καλοκαιρι.


                                                                                                                   
*Μαγνητικά βερνίκια

Ειναι μια ολοκαίνουρια τεχνολογια στα νυχια, η οποια πρωτοεμφανίστηκε στη Ελλαδα φετος.Η διαδικασια ειναι απλη, βαφετε τα νυχια σας και με τον μαγνήτη που υπαρχει στην πανω μερια στο μπουκαλακι του βερνικιού ,τον πλησιάζετε κοντα χωρίς να τον ακουμπήσετε φυσικα και αμέσως εμφανίζονται σε διαφορα σχηματα οι γραμμες που βλεπετε διπλα!Ειναι πολυ ωραιο και γρήγορο!

*Βερνίκια που ''σπανε"

Ειναι πλεον ευρέως γνωστα και αγαπητα στις περισσότερες γυναικες.Ειναι τα γνωστα βερνικια ''κρακελε'' τα οποια αφου βαψετε τα νυχια σας και στεγνώσουν ,αρχίζουν να σχηματίζουν ωραια ραγίσματα!Ετσι μπορειτε να δημιουργήσετε πολυ ωραιους συνδυασμούς ,αφου κυκλοφορούν σε ολα τα χρωματα.






*Τα αυτοκόλλητα βερνίκια

Για οσες δεν εχουν χρονο να αφιερώσουν για να φτιαξουν τα νυχια τους και επιθυμούν εντυπωσιακά αποτελέσματα ιδανικά ειναι τα αυτοκόλλητα βερνικια νυχιων. Μπορειτε να βρείτε πραγματικα άπειρα σχεδια σε πολυ καλες τιμές.Αυτα τα βερνικια ειναι αυτοκολλητα στο σχημα του νυχιου και το μονο που έχετε να κανετε ειναι να τα εφαρμόσετε στα νύχια σας και να λιμάρετε το μέρος που περισευει. Για να κρατησουν περισσότερο τα περνατε και με ενα διαφανες στρωμα και ειστε ετοιμες και λαμπερες!


*Τα βερνίκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι


Ειναι ειδικα βερνικια με τα οποια βαφετε τα νυχια σας και φωσφοριζουν στο σκοταδι.Ειναι μια καλη προταση για εσας που θελετε να ειστε εκκεντρικές και να τραβατε ολα τα βλέμματα πανω σας.

1 σχόλιο: