Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νύχια και μακιγιάζ...πάνε μαζί!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο και θελκτικό απο μια όμορφη γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της!Το μακιγιάζ και η περιποίηση των νυχιών ειναι βασικά στοιχειά για να δείχνει μια γυναίκα εντυπωσιακή. Προσπαθήστε ,λοιπόν, να τα ταιριάξετε μεταξύ τους, κάνοντας ωραίους συνδιασμούς που τονίζουν την προσωπικότητά σας.
Για παράδειγμα, τώρα που ο καιρός αρχίζει να καλυτερεύει και η άνοιξη ειναι πλέον εδώ, προτιμήστε ανοιχτόχρωμα βερνίκια νυχιών και ταιριάξτε τα με ενα αντίστοιχο λιπ γκλος ίδιου η παρόμοιου χρώματος και μια ανοιχτόχρωμη σκιά!Ενα όχι και τόσο έντονο ρούζ θα ολοκλήρωνε την εμφάνιση σας! 'Αλλη μια καλή πρόταση για πιο καθημερινές εμφανίσεις θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο πολύχρωμο μολύβι συνδιασμένο με το αντίστοιχο βερνίκι!


Για εσάς που είστε λίγο πιο συντηρητικές ,μπορείτε να παραμείνετε σε απλές γραμμές με πιο πάλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ, τις οποίες μπορείτε να συνδιάσετε με πολύ ωραία βερνίκια νυχιών όχι και τόσο έντονα!Παρόλα αυτά μη διστάσετε να πειραματιστείτε για να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα.
'Ολες οι εταιρείες καλλυντικών έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορα τα νέα τους προιόντα για την ανοιξη του 2012 ,τα οποία είναι φυσικά σε έντονα χρώματα και αξίζει να τα δοκιμάσετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου