Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

4 τρόποι για εύκολο γαλλικό μανικιούρ!

Το απλό γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα στη μόδα και χαρίζει ομορφιά σε κάθε γυναίκα. Πολλοί το θεωρούν ''ένδειξη'' καθαριότητας και φροντίδας ,πράγμα που το κάνει αγαπητο τόσο στις γυναίκες ,όσο και στους άντρες, που αρέσκονται στο να το θαυμάζουν. Εΐναι πολύ απλό στο να το κάνετε και γρήγορο. Αρκεί να βάψετε τις ακρες των νυχιων σας με άσπρο βερνίκι, ωστε να τονίσετε το φυσικό νύχι και εφόσον στεγνώσει να το το περάσετε με ένα ελαφρύ γαλακτερο η απαλό ρόζ βερνικι και ένα διαφανές για να ολοκηρωθεί. Για να σχεδιάσετε ισια τις ακρες μπορειτε απευθειας να χρησιμοποιήσετε το πινελο του ασπρου σας βερνικιού,εαν εχετε σταθερο χερι, εαν οχι υπαρχουν τα γνωστα ειδικα χαρτάκια για γαλλικο μανικιουρ, τα οποια ειναι και φτηνα και ευκολα να τα βρειτε παντου!Το τριγωνικό γαλλικο μανικιούρ, ειναι μια ωραία παραλλαγή του απλού ,επίσης πολύ ευκολο να γινει. Σχεδιαστε ενα 'Χ' στο νύχι σας, ετσι δημιουργούνται τεσσερεις περιοχές πανω σε αυτο. Κατόπιν βαψτε με το ασπρο χρώμα που κάνατε και το Χ τις τρεις περιοχές δεξιά,αριστερά και πάνω απ'αυτό και αφήστε κενη την περιοχή στη βαση!Είστε έτοιμες!


Το ''πλάγιο'' γαλλικο μανικιούρ, είναι πάρα πολύ ευκολο και γρήγορο ισως και περισσότερο απόλα τα άλλα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να να τραβήξετε με ένα λεπτό πινελάκι μια διαγώνια γραμμή και να βάψετε με άσπρο το ένα απο τα δύο μέρη που σχηματίστηκαν. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε σελοτέιπ ετσι ώστε να καλύψει το μισό νύχι πλαγίως και να περάσετε με ασπρο βερνίκι το υπόλοιπο και το γαλλικό σας είναι σχεδον έτοιμο!Το μόνο που απομένει είναι να το περάσετε με ένα διαφανές η ένα ελαφρά ασπρο βερνίκι και τελειώσατε.


To ''αχνό'' γαλλικό μανικιούρ, είναι ιδανικό για εσάς που δεν είστε και τόσο καλοί στη σχεδίαση των γραμμών που χρειάζονται στα προηγούμενα. Γι αυτό το σχέδιο χρειάζεστε απλά ενα μικρό σφουγγαράκι ,το οποίο θα βάψετε με το άσπρο σας βερνίκι,χωρίς να υπερβάλλετε στη ποσότητα γιατι δεν θα σας βγεί, και σιγά σιγα με απαλές κινήσεις θα ακουμπάτε τις άκρες των νυχιών σας   με το μέρος που έχετε βάψει. Εφόσον έχετε κάνει το πρώτο στρώμα θα επαναλάβετε το ίδιο λίγο πιο κάτω απο το προηγούμενο ,ετσι ώστε να     δημιουργηθεί ενα πιο έντονο άσπρο χρώμα!Περάστε τα με ένα διαφανές ή άσπρο και είστε έτοιμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου